TRÄDGÅRDSDESIGN

Drömmer du om prunkande rabatter, plats för lek och umgänge, mysiga trädgårdsrum, eller kanske en egen köksträdgård? Tillsammans går vi igenom dina önskemål och behov och ritar upp din drömträdgård.

I vår designguide kan du läsa om hela processen, från första kontakt till färdig trädgård.

Vill du ha hjälp med att ta fram en design för hela din trädgård har vi två typer av trädgårdspaket, Bas och Komplett.

Observera att våra priserna i våra trädgårdspaket ska ses som riktpriser för design av en normalstor villatomt. Efter ett hembesök får du alltid en offert som är anpassad efter trädgårdens storlek , dina önskemål och behov.

 • Livfulla Bas                                                                                 
 • Livfulla Komplett                                                                                                        
 • Plantering -Vi hjälper dig med plantering av växter, buskar och träd. Om du vill vara med är du hjärtligt välkommen. Under tiden lär vi dig gärna allt vi kan.         
 • Trädgårdskonsultation på plats. Under 2 timmar går vi igenom din trädgård tillsammans. Vi svarar på alla dina frågor och ger tips gällande växtval,  placering av träd, buskar, planteringar och förslag på olika trädgårdslösningar. Du antecknar själv vad som sägs, så var beredd med penna och papper. Pris för trädgårdskonsultation är 3000 kr ink.moms och framkörningsavgift.     
 • Digital trädgårdskonsultation - hela trädgården Vi sitter vid datorn och du visar din trädgård via mobilen. Under ca. 1 timme går vi igenom hela din trädgård och svarar på frågor och ger förslag på växter och olika trädgårdslösningar. Efter vårt videosamtal sammanfattar vi konsultationen och växtförslagen (på svenska och latin) och skickar till dig på mejl. Videosamtalet sker via Teams. Pris för digital trädgårdskonsultation inklusive växtlista  är 1495 kr ink. moms.    
 • Digital trädgårdskonsultation - mini Vi rådgiver även i mindre avgränsade trädgårdprojekt. Mejla oss för pris. 

 

   Välkommen att höra av dig på info@livfullatradgardar.se så hjälper vi dig.

   Blomstrande hälsningar,

   Sofia och Raisa