TRÄDGÅRDSDESIGN

Drömmer du om prunkande rabatter, plats för lek och ungänge, gröna trädgårdsrum där du kan sitta med en god bok, eller kanske en egen köksträdgård?

Vi hjälper dig att skapa en vacker och livfull trädgård anpassad efter dina önskemål och din trädgårds unika förutsättningar.

Vi designar alltid med biologisk mångfald som ledstjärna vilket ger prunkande trädgårdar som blommar från tidig vår till sen höst och där känslan är levande och naturlig. 

Varje trädgård har sin karaktär och varje trädgårdsägare har sin unika vision och behov. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och ritar upp just din drömträdgård. 

Läs mer om vad vi kan göra för dig              

  • Livfulla Bas                                                                                 
  • Livfulla Komplett                                                                        
  • Plantering -Vi hjälper dig med plantering av växter, buskar och träd. Om du vill vara med är du hjärtligt välkommen. Under tiden lär vi dig gärna allt vi kan.         
  • Trädgårdskonsultation Under 1-2 timmar går vi igenom din trädgård tillsammans. Vi svarar på alla dina frågor och ger tips gällande placering av träd, buskar, planteringar och val av växter. Du antecknar själv vad som sägs, så var beredd med penna och papper. Pris för trädgårdskonsultation är 3000 ink. framkörningsavgift.     

    Välkommen att höra av dig på info@livfullatradgardar.se så hjälper vi dig.

    Blomstrande hälsningar,

    Sofia och Raisa