Hållbar trädgårdsdesign

Har du nyss blivit med trädgård? Eller behöver du hjälp med att piffa till din befintliga. Livfulla Trädgårdar erbjuder design och planering av klimatsmarta trädgårdar som kombinerar estetik, artrikedom och närhet till naturen.

Din trädgård är en del av ekosystemet och oavsett utgångsläge finns enorm potential att skapa en fantastiskt vacker trädgård som främjar biologisk mångfald och som hjälper livsviktiga pollinerare såsom fjärilar och bin, att överleva.

Låter det krångligt? Det är det inte. Genom att välja bi- och fjärilsvänliga växter som blommar från vår till höst gör man stor skillnad. Om man planterar en väldoftande berså där fåglar kan gömma sig blir den positiva skillnaden ännu större.

En design som främjar biologisk mångfald ger en prunkande och lättskött trädgård där känslan är levande och naturlig. Snyggt blir det också, riktigt snyggt!

Varje trädgård har sin karaktär och varje trädgårdsägare har sina unika önskningar och behov. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och ritar upp just din drömträdgård. Vill erbjuder även hjälp med plantering och markarbete.

Livfulla trädgårdar hjälper dig med:

  • Trädgårdskonsultation - Under 1-2 timmar går vi igenom din trädgård tillsammans. Vi ger tips gällande placering av träd, buskar, planteringar och val av växter. Pris för trädgårdskonsultation är 3000 ink. framkörningsavgift.
  • Design av hela eller delar av din trädgård - Efter trädgårdskonsultation ritar vi upp din trädgård så som du vill ha den. I den skalenliga ritningen ingår bildkollage och fullständiga namn på alla växtval samt skötselråd. Pris beroende på trädgårdens storlek och karaktär. 
  • Plantering - Vill du ha hjälp med markarbete och plantering? Inga problem. Vi hjälper till med plantering av växter och buskar. Vid större anläggningsjobb samarbetar vi med Adoer. 

Välkommen att höra av dig på info@livfullatradgardar.se så hjälper vi dig.

Blomstrande hälsningar,

Sofia och Raisa