TRÄDGÅRDSDESIGN

Drömmer du om prunkande rabatter, plats för lek och umgänge, mysiga trädgårdsrum, en egen köksträdgård eller kanske en mer stilren trädgård? Tillsammans går vi igenom dina önskemål och behov och ritar upp din drömträdgård.

I vår designguide kan du läsa om hela processen, från första kontakt till färdig trädgård.

Vill du ha hjälp med att ta fram en design för hela din trädgård har vi två typer av trädgårdspaket, Bas och Komplett.

Observera att priserna i våra trädgårdspaket ska ses som riktpriser för design av en normalstor villatomt. Efter ett hembesök får du alltid en offert som är anpassad efter trädgårdens storlek , dina önskemål och behov.

 

 • Trädgårdsdesign Bas                                                                                 
 •  Komplett Trädgårdsdesign       
 • Trädgårdsdesign Lagom                                                                                              
 • Plantering -Vi hjälper dig med plantering av växter, buskar och träd. Om du vill vara med är du hjärtligt välkommen. Under tiden lär vi dig gärna allt vi kan.         
 • Trädgårdskonsultation på plats. Under 2 timmar går vi igenom din trädgård tillsammans. Vi svarar på alla dina frågor, ger tips och råd gällande växtval, placering av träd, buskar, planteringar och förslag på olika trädgårdslösningar. Du antecknar själv vad som sägs, så var beredd med penna och papper. Om tid finns kan vi även under konsultationen göra enkla skisser, exempelvis planteringskartor med växtval. Pris för trädgårdskonsultation är 3000 kr. Körningar en väg under 45 minuter ingår i priset, för körningar över 45 minuter debiteras ni med en timkostnad på 650 kr för tillkommande körtid.    
 • Digital trädgårdskonsultation. Vi sitter vid datorn och du visar din trädgård via mobilen. Under ca. 1 timme går vi igenom din trädgård och svarar på frågor och ger förslag på växter och trädgårdslösningar. Det fina med en digital trädgårdskonsultation är att vi hjälpa kunder i hela landet. Innan mötet skickar du bilder på trädgården så att vi kan förbereda oss och efter videosamtalet sammanfattar vi konsultationen och växtförslagen (på svenska och latin) och skickar till dig på mejl. En digital trädgårdskonsultation är ett utmärkt val för dig som vill ha hjälp med exempelvis en rabatt eller en besvärlig slänt. 

  Videosamtalet sker via Teams. Därefter sammanfattar vi konsultationen i skrift med tillhörande växtlista. Pris för en digital trädgårdskonsultation inklusive sammanfattning och växtlista är 1750 kr. Vi kan även ta fram planteringskartor med exakta växtval och placeringar till en timkostnad av 950 kr. 

 Alla priser är inklusive moms.

   Välkommen att höra av dig på info@livfullatradgardar.se så hjälper vi dig.

   Blomstrande hälsningar,

   Sofia och Raisa

   https://cdn.shopify.com/s/files/1/0120/1274/8864/files/MOVIE.jpg?v=1660899592