TRÄDGÅRDSDESIGN LAGOM

Ibland vill man bara ha lagom med hjälp i sin trädgård. Exempelvis hjälp med att designa en besvärlig slänt eller några rabatter. Eller med att skapa en välkomnade entré. Med trädgårdsdesign Lagom hjälper vi er att konkretisera era önskemål av utvalda delar i trädgården. 

Som alltid är biologisk mångfald vår ledstjärna vid design och växtval varför ni samtidigt gör en stor miljötjänst. En trädgård i harmoni med naturen blir dessutom en lättskött trädgård att njuta av på riktigt. 

Trädgårdsdesign Lagom ger er skalenliga ritningar över utvalda delar av er trädgård inklusive planteringskartor med exakta växtval.

 DETTA INGÅR I TRÄDGÅRSDESIGN LAGOM 

  • Hembesök där vi går igenom era önskemål och funderingar. 
  • Moodboard Idékollage av inspirerande bilder på hur er trädgård kan kännas och se ut.
  • En avstämning under projektets gång. Ibland görs avstämningar endast per telefon.
  • Trädgårdsritning Skalenlig ritning över de utvalda delarna ni vill ha hjälp med. 
  • Planteringskartor över utvalda delar som visar exakt var alla växter ska planteras. 
  • Tips på hur du skapar en en mångfaldsträdgård


SÅ HÄR GÅR DET TILL
Vi börjar med ett hembesök där du visar vad du vill ha hjälp med och vi går igenom din vision, dina önskemål och trädgårdsdrömmar. Efter vårt besök skickar vi en offert för godkännande. Offerten baseras på storleken och komplexiteten av de delar du vill habhjälp med..

När offerten är godkänd börjar det roliga.

När ni väljer att gå vidare med trädgårdsdesign Lagom ingår det första besöket i priset. I det fall ni väljer att inte gå vidare med Livfulla komplett debiteras hembesöket med 2500 kr ink moms samt 500 kr i framkörningsavgift.