TRÄDGÅRDSKURSER

Kurser och föreläsningar

Vi älskar att sprida vår kunskap! Här lägger vi upp de kurser vi erbjuder för tillfället. Vi erbjuder även föreläsningar kring trädgård och biologisk mångfald som vi skräddarsyr efter er som publik. Maila oss på info@livfullatradgardar.se om ni vill anmäla er till en kurs eller efterfrågar en föreläsning.

Kurser

Så lyckas du med din drömrabatt
Tillfällen: Nya datum kommer inom kort
Plats: Digital kurs på distan
Tid: Den 23:e maj, kl 18.30-20.00
Antal träffar: 1
Pris: 500 kr inkl. moms
Anmälan: maila oss på info@livfullatradgardar.se och ange dag


Efter kursen kommer du kunna komponera och plantera dina drömmars mångfaldsrabatt som blommar från tidig vår till sen höst och är vacker hela året. Du kommer få verktyg för att förstå läget och jorden i din trädgård. Den förståelsen är helt avgörande för att kunna välja rätt blommor till rätt plats. En rabatt som trivs blir lättskött, prunkande och återkommer år efter år.


Vi går också igenom en mängd härdiga och vackra perenner som passar i en mångfaldsrabatt. Perenner som gynnar den biologiska mångfalden kan vara rika på pollen och nektar, agera värdväxt åt insekter eller ge frön åt småfåglar på vintern.


Självklart kommer vi ge en massa härlig inspiration så att ni inte kan motstå frestelsen att sätta fingrarna i jorden och börja plantera till våren!