TRÄDGÅRDSDESIGN BAS

Vi konkretiserar er trädgårdsvision och hjälper er att hitta en röd tråd för form och struktur som harmoniserar med tomtens förutsättningar och husets arkitektur.

Trädgårdsritning Livfulla Bas  är en lättöverskådlig och skalenlig ritning som visar  trädgårdens form och struktur samt förslag på karaktärsväxter. Ritningen visar förslag på utformning av hårdgjorda ytor, sittplatser, gångar, gräsytor och planteringar av blommor, buskar och träd. I slutändan är det dock ni som själva väljer växter och material.

Livfulla Bas passar dig som vill ha en designstruktur att utgå ifrån och sedan själv vill fylla på med exakta växter och material. 

DETTA INGÅR I LIVFULL BAS:

  • Hembesök  Räkna med att 2-3 avstämningar totalt under projektets gång. Ibland görs avstämningar endast per telefon.

  • Moodboard  Idékollage av inspirerande bilder på hur er trädgård kan kännas och se ut.

  • Funktionsplan Skiss på trädgårdens olika ytor och funktioner                                           
  • Trädgårdsritning  Skalenlig färgglad illustrationsskiss som visar trädgårdens planering i sin helhet med funktioner, idéer och några förslag på karaktärsväxter.                                                                                        
  • Tips på hur du skapar en en mångfaldsträdgård
SÅ HÄR GÅR DET TILL:
Vi börjar med ett hembesök där vi går igenom din vision, önskemål och dina trädgårdsdrömmar. Inför besöket får du ett frågeformulär att fylla i där du svarar på frågor om önskad stil, skötsel, behov, funktion mm.       
Efter vårt besök skickar vi en offert för godkännande. Offerten baseras på tomtens storlek och komplexitet samt omfattningen av arbetet.
Det inledande hembesöket ingår i priset. I det fall ni väljer att inte gå vidare med Livfulla komplett debiteras hembesöket med 2500 kr ink moms samt 500 kr i framkörningsavgift. 

För bilresor till kund debiteras 40 kr/mil inklusive moms, samt 500 kr/timme i restid, om inget annat överenskommits