VÅRA BLOMSTERRABATTER

KÖP AV RABATT - DETTA INGÅR PER KVADRATMETER 

Känner du dig osäker på hur du beställer din rabatt? I denna film guidar vi dig!

 

VÅRA BLOMSTERRABATTER

Livfulla Trädgårdar erbjuder två typer av rabatter, klassiska och blomstervävar. Gemensamt för alla rabatter är att de bygger på återkommande blomsterkompositioner för att skapa en harmonisk och naturlig känsla i din trädgård.

KLASSISK RABATT

En klassisk rabatt är högre i bakkant och lägre i framkant och passar utmärkt ex. framför en husfasad. I våra klassiska designer erbjuder vi även rabatter som är designade att stå fritt i trädgården, synlig från alla håll. Dessa är inte lika höga i bakkant. Vill man ha en rabatt längs en gång eller uppfart passar både designerna som kan placeras fritt i trädgården, synlig från två håll, eller de som är designade för att vara fristående och synlig från ett håll. 

BLOMSTERVÄV

I en blomsterväv vävs plantorna samman på ett medvetet oordnat sätt för att efterlikna naturen. Blomsterväven ger ett maffigt och naturligt intryck och passar utmärkt ex. invid en gång eller som ett hav av blomster fritt i trädgården.

 

Våra klassiska rabatter säljs med bredden 0.8 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 2.5 m upp till en längd av 15 m. Våra blomstervävar säljs med bredden 1.2 m, 2.4 m och  3.6 m upp till en längd av 15 m.

RÅDJURSSÄKRA PERENNER

Rådjur är fina att titta på men kan vara riktigt jobbiga när de de festar loss i din trädgård. Vi använder enbart perenner som anses rådjurssäkra men vi kan aldrig garantera att plantorna lämnas helt i fred. Är rådjuren tillräckligt hungriga verkar de kunna sluka det mesta. Ett tips är att spruta på Trico Garden. Det är fårfett som späs ut med vatten. Trico garden finns att köpa på bland annat Plantagen.

Vi köper alla plantor från Sveriges största plantskola Splendor Plant