PRISER OCH VILLKOR

Våra rabatter är komponerade för att ge ett vackert och maffigt uttryck. Vi använder oss av perenner som är fulla av pollen och nektar och rabatterna blommar från tidig vår till sen höst varför rabatterna gynnar pollinerare som bin, humlor och fjärilar. Genom att plantera en rabatt från Livfulla trädgårdar får du en vacker trädgård samtidigt som du gör en reell miljötjänst.

PRISER OCH VILLKOR

Våra rabatter kostar 1250 kr/m2. Då ingår alla plantor, planteringskarta, jordrecept, planteringsråd, samt skötselråd för hela året. Nytt för denna säsong är att det även ingår förslag på olika vårlökar som passar den aktuella rabatten och som förlänger blomningen än mer. 

UPPHÄMTNING AV RABATT

Upphämtning sker den 16 och 23 maj hemma i Sofias trädgård i Nacka. Adress skickas vid beställning. Vid upphämtning är ni välkomna att ta en gofika till självkostnadspris och titta runt på ett urval av Livfullas rabatter som är planterade i trädgården. Passa även på att ställa alla frågor ni kan komma på vad gäller plantering, gödsel och skötsel. 

Trädgården ligger i ett mysigt område nära havet och naturreservatet Velamsund där det finns många vandringsleder. I velamsund ligger även den mysiga restaurangen Långa Raden, en perfekt plats för utomhuslunch i vårsolen. 

HEMKÖRNING AV RABATT

I bland vill man bara ha det enkelt. Därför erbjuder vi även hemleverans av alla våra rabatter. Hemleverans sker 15 och 22 maj och kostar 495 kr per leverans. 

För hemleverans - gör såhär:

Fyll i trädgårdstjänsten och välj ut din favoritrabatt. MEN istället för att slutföra beställningen i trädgårdstjänsten mejlar beställningen till info@livfullatradgardar.se.

Beställningen ska innehålla:

  • Rabattens namn
  • Längd och bredd
  • Önskat leveransdatum. 

Inom kort får du en bekräftelse. Rabatt med hemleverans betalas med faktura. 

Nedan hittar du mer information om vår digitala trädgårdstjänst och om de rabatter vi säljer.  

 

VÅRA BLOMSTERRABATTER

Livfulla Trädgårdar erbjuder två typer av rabatter, klassiska och blomstervävar. Gemensamt för alla rabatter är att de bygger på återkommande blomsterkompositioner för att skapa en harmonisk och naturlig känsla i din trädgård.

KLASSISK RABATT

En klassisk rabatt är högre i bakkant och lägre i framkant och passar utmärkt ex. framför en husfasad. I våra klassiska designer erbjuder vi även rabatter som är designade att stå fritt i trädgården, synlig från alla håll. Dessa är inte lika höga i bakkant. Vill man ha en rabatt längs en gång eller uppfart passar både designerna som kan placeras fritt i trädgården, synlig från två håll, eller de som är designade för att vara fristående och synlig från ett håll. 

BLOMSTERVÄV

I en blomsterväv vävs plantorna samman på ett medvetet oordnat sätt för att efterlikna naturen. Blomsterväven ger ett maffigt och naturligt intryck och passar utmärkt ex. invid en gång eller som ett hav av blomster fritt i trädgården.

 

Våra klassiska rabatter säljs med bredden 0.8 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, upp till en längd av 15 m. Våra blomstervävar säljs med bredden 1.2 m, 2.4 m upp till en längd av 15 m.

RÅDJURSSÄKRA PERENNER

Rådjur är fina att titta på men kan vara riktigt jobbiga när de de festar loss i din trädgård. Vi använder enbart perenner som anses rådjurssäkra men vi kan aldrig garantera att plantorna lämnas helt i fred. Är rådjuren tillräckligt hungriga verkar de kunna sluka det mesta. Ett tips är att spruta på Trico Garden. Det är fårfett som späs ut med vatten. Trico garden finns att köpa på bland annat Plantagen.

Vi köper alla plantor från Sveriges största plantskola Splendor Plant